COMPANY PROFILE

Bergen TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert

Overview


Trenger du hjelp med hagearbeid eller tretjenester men har du ikke tid til å gjøre det selv?


Uansett hva du trenger hjelp til, så kan vi hjelpe deg. Som eksperter på hagearbeid og tretjenester, kan vi bistå deg med alt fra en enkel beskjæring av trær til en komplett trefelling. Vi har opparbeidet kunnskap og erfaring over mange år, samt alt av nødvendig utstyr, slik at vi kan garantere en sikker, effektiv og profesjonell løsning på dine hagearbeids- og tretjenesteneeds. Så hvis du har en trestubbe som du vil ha fjernet eller ønsker å beskjære dine epletrær, kan du stole på at vi vil gi deg den beste løsningen.


Vi tilbyr en komplett tjeneste for fjerning av trestubber, uavhengig av tresort, alder og størrelse. Våre erfarne fagfolk har det nødvendige utstyret til å gjøre jobben effektivt og sikkert.


For å fjerne en trestubbe, vil vi bruke en av våre kraftige stubbefresere. Denne maskinen vil redusere stubben til treflis ved å fres den ned til en dybde på cirka 30 centimeter under bakken. Deretter vil vi fylle hullet vi har skapt med treflis fra roten, og hvis trestubben stod i en hage med gress, vil vi fylle de siste 10 centimeterne med jord slik at nytt gress kan vokse opp igjen.


Vi tar oss av alt arbeidet, slik at du kan slappe av og nyte hagen din uten bekymringer. Kontakt oss i dag for å få mer informasjon om våre tjenester og hvordan vi kan hjelpe deg med å fjerne trestubber.


Vi lar det bli igjen en flat og glatt overflate det stubben sto, slik at når gresset har grodd så vil det ikke være noe som helst spor etter trestubben.


Men vi tilbyr også flere andre tretjenester. For eksempel flishugging. Skulle du ha masse grener og annet trevirke som du gjerne skulle bli kvitt, så kan vi simpelthen frese dette til treflis. Vi kan hjelpe deg med å få blitt kvitt dette. Ved å flishugge dette, kan vi effektivt og sikkert frese alt av trevirke til praktisk treflis.


Vår flishugger er en moderne og kraftig maskin som gir deg muligheten til å bli kvitt alt trevirke på en enkel og effektiv måte. Vi forer enkelt maskinen med det trevirket du ønsker å bli kvitt, og treflisen blir kommer ut på den andre siden. Vi sørger for å samle opp alle flisene i en beholder, slik at du ikke trenger å bekymre deg for rydding og opprydding.


Treflis er utmerket å bruke som dekkbark i blomsterbed og også på stier og små gangveier. I motsetning til å kjøpe dekkbark, som ofte kan være ganske kostbart, kan du ved å bruke treflis oppnå en "vinn-vinn" situasjon. Treflis er en bærekraftig og økonomisk løsning som gir deg muligheten til å legge til en vakker og naturlig touch til hagen din samtidig som du tar vare på miljøet.


Vi kan også hjelpe deg med beskjæring av trær. Skulle du ha frukttrær for eksempel som du vil at skal produsere mere frukter, så er periodisk beskjæring absolutt å anbefale. Slik trepleie er også med på å øke treet’s levetid og helse.


Men det er viktig å beskjære på den riktige måten for ikke å skade treet. Så hvis du vil ha hjelp av faglærte arbolister med mer enn 20 års erfaring til å pleie trærne dine, så er det bare å kontakte oss.


Dette er våre tretjenester:

Flishugging i Bergen

Stubbefresing i Bergen

Trefelling i Bergen

Trepleie i Bergen

Tomterydding i Bergen


Og dette er våre priser for diverse tretjenester:


Pris for flishugging i Bergen

Pris for stubbefjerning i Bergen

Pris for trefelling i Bergen

Pris for trepleie i Bergen

Pris for tomterydding i Bergen


Og for å kunne gi deg best mulig service og for å være så hjelpsom som mulig, så bør vi komme på befaring for å vurdere arbeidet du vil ha gjort. Etter at vi har kommet på befaring, så vil gi gi deg også et skriftlig tilbud for arbeidet inkludert en full prisoversikt og alle andre detaljer du trenger skriftlig.


Denne befaringen er helt kostnadsfri for deg.


Du finner også mer informasjon om trepleie og trefelling i Bergen på vår Google side.


Send oss en melding i dag!


Bergen TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert
Granlien 26B
5105 Eidsvåg
Telefon: 53005305

Actions

Contact Name: Gunnar Bakkene

Phone Number: +47 53 00 53 05

Primary Address

Granlien 26B, Bergen, Vestlandet, Norway 5105

Social Media

Key Facts
Services: Structural Design
Founded: March 2022
Revenue:
Firm Size:
No of Clients:
Client Name:
Key People:

Bergen TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert - Listing in May 2023

Reviews

Total Reviews (1)

 • 5
 • Positive Review
 • by: Mantis Lwis
 • on: May 19, 2023 at 13:54:46

Forvandlet mitt landskap

Helt fantastisk service

Read Full Review
Experience Ratings
 • Quality of Services: 5
 • Response Timing: 5
 • Communication: 5
 • Value for Money: 5
 • Archived Results: 5

Best part of the experience?

Jeg anbefaler på det varmeste Bergen Treservice til alle som trenger trepleie eller vedlikehold. Deres enestående profesjonalitet, ekspertise, oppmerksomhet på detaljer og engasjement for kundetilfredshet gjør dem til den beste tretjenesten i området. Jeg er utrolig fornøyd med resultatene og vil utvilsomt engasjere deres tjenester igjen i fremtiden.

Change about the experience?

Nothing

Overall Feedback:

Helt fantastisk service

 • hired for: Agriculture
 • hired in: 2023

Blogs


Videos


Photos


Portfolio


Jobs


Claim Your Profile

Claim your listing to access your account details and brand promotion tools.

Edit the information in your profile page, add blogs, events, jobs, photos, videos, and more.

Claim Your Profile